MUŞ / BULANIK - Cumhuriyet İlkokulu

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci dönem Öğretmenler Kurul Toplantımız Okul Müdürümüz Sn Şakir BOZKURT Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı bir dönem olması dileğiyle…

Ekm

Okulumuz sene başı veli toplantısını velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Okul müdürümüz,müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz ve velilerimizle gündem maddeleri konuştuldu.Okul aile birliği asil ve yedek üyeleri seçildi. Dilek ve temennilerle toplantımız sonlandırıldı.

Ekm

AFAD ekipleri okulumuzu ziyaret edip deprem ve felaketler hakkında bilgilendirme yaptılar. Ardından deprem tatbikatı yaparak afet bilinci öğrencilerimize kazandırıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzun bahçesinde eksik olan geleneksel oyun alanlarını tamamladık. Öğrencilerimize keyifli zamanlar dileriz. Emeği geçen idarecilerimiz ve öğretmenlerinize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 eğitim-öğretim yılı okulumuzda başladı. Öğrencilerimize başarılı güzel bir yıl olması dileğiyle.

Eyl

Okulumuzun tadilat boya işlemleri yapılarak eğitim öğretime hazır hale getirildi.

NİSAN ayı Anasınıfı beslenme listemiz görsellerde belirtildiği gibidir.

Mrt

Mart Ayı Anasınıfı beslenme listemiz görsellerde belirtildiği gibidir.

Şbt

Anasınıfı beslenme listemiz görsellerde belirtildiği gibidir.

Ock

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri arasında doğa ve insan konulu bir münazara gerçekleştirdik. Öğretmenimiz ve öğrencilerin yapmış oldukları keyifli vakit için teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü, 10 Kasım 1938 günü saat 09.05'te yaşamını yitiren, Türkiye'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk ü rahmetle anıyoruz.

Haz

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE BULANIK İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DİYABET EĞİTİMİ VERİLDİ

May

MİNİ MİNİ BİRLERİMİZİ ÇOK YÖNLÜ EĞİTEN CEVAT COŞKUN VE ZEHRA YAVUZ ÖĞRETMENLERİMİZE, BU MEŞAKKATLİ SÜREÇTE DESTEĞİYLE YANIMIZDA OLAN KIYMETLİ VELİLERİMİZE VE PES ETMEDEN YOL ALAN SEVGİLE ÖĞRENCİLEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ. TEBRİKLER.

Mrt

İlçe Milli Eğitim müdürümüz Yalçın TUNCEL okulumuzu ziyaretinde öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle buluştu. Müdürümüz öğrencilere oyuncak dağıtımında bulundu.

Mrt

"İstiklal Marşı Yılı" etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde ilkokul-ortaokul öğrencileri arasında İstiklal Marş'mızı Güzel Okuma Yarışması düzenlenmiştir. Okulumuzu temsil eden öğrencimiz Nisanur Kinay oldu. Öğrencimizi yarışmaya hazırlayan idaremize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.